ANIMACIJA DECE KOD VAS!

Animacija na decjim rodjendanima, u vasem domu, igraonici, restoranu, vrticu, skoli, na raznim proslavama, maskenbalima, zurkama, manifestacijama, festivalima, promocijama, pozovite nas I dolazimo. Kreativni animatori sa visegodisnjim iskustvom ce uciniti da proslava vaseg deteta bude posebna, carobna I nezaboravna. U skladu sa zeljama I potrebama vaseg deteta, prilagodjeno uzrastu, u okviru animacije mozemo da vam ponudimo:

Animacije: 
tematske, muzicko-takmicarske, sportske, plesne koreografije, disko-animacije, kvizovi, takmicenja, zabavno-kreativne igre sa ili bez kostimiranih animatora. Postoji mogucnost animiranja dece I na engleskom jeziku. Od kostimiranih animatora tu su za vas: Klovnovi, Vile I Princeze, Snezana, kao I Vestice I Zle Carobnice, Gusari , Strumfovi, Pipi duga Carapa, Jagodica Bobica I drugi omiljeni decji likovi.

Profesionalni face painting ili oslikavanje lica. Za par minuta vase dete ce se pretvoriti u lik iz maste prema sopstvenoj zelji. Oslikavanje lica profesionalnim bojama iskljucivo za tu namenu, dermatoloski testiranim I neskodljivim po decju osetljivu kozu. Vrlo lako I brzo se skidaju sa lica obicnim umivanjem vodom I sapunom ili vlaznom maramicom.

Glitter tatoo – apsolutni hit: svetlucave tetovaze  koje su vodootporne I mogu trajati I do nedelju dana.

Modeliranje balona:  Pravljenje raznih figurica od balona za cas – cvetica, srca, maceva, kapa I kruna, kuca, zirafa, papagaja u kavezu, misica, macke, majmuna,zeca I drugih raznih oblika koje ce oduseviti vase malisane podjednako kao I ocrtavanje lica.

Madjionicar: show madjionicara u trajanju od 60 minuta, interaktivni nastup sa edukativnim elementima kroz saljiv nacin prezentacije uz modeliranje balona.

Zongler: vesto zongliranje sa lopticama, cunjevima uz modeliranje balona.

Klovn-madjionicar:  show klovna sa interaktivnim madjionicarskim trikovima, u trajanju od 1.5 h uz modeliranje balona.

Lutkarske predstave: lutke ginjol sa pozornicom, likovi iz bajki.

Pored lutkarskih predstava I predstava za decu, u mogucnosti smo da vas obradujemo I sa predstavama za decu koje izvode profesionalni glumci dugi niz godina se bave pozoristem za decu, svi clanovi udruzenja dramskih umetnika Srbije.

Sve predstave su zabavnog, interaktivnog I edukativnog karaktera.

U okviru naseg programa izvodimo I Novogodisnje predstave za decu, uz dodelu paketica I dolazak Deda Mraza I omiljenih decjih likova po zelji, novogodisnje animacije.

Pozovite nas I od proslave cemo napraviti avanturu koja se dugo pamti.

Animacija Dece Pahuljica

Beograd

Tel. 065/247-4004

Mail: animacijadecepahuljica@gmail.com

 

animacijaaktivnosti2

 

facepaintingaktivnosti2

 

1694-kostum_klovn_3509